Browsing by Author Павлишин, М. Л.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Актуалізація питань методології розробки стратегії розвитку агропідприємствПавлишин, М. Л.; Борецька, А. І.; Сорока, І. Р.
2014Альтернативна сировина для виготовлення солодощів у ресторанній індустріїПавлишин, М. Л.; Язвінська, Г. Я.
2023Аналіз впливу цифрової трансформації на вибір маркетингової стратегії підприємстваКолчин, О. Д.; Павлишин, М. Л.
2014Безпечність та фальсифікація пива, яке реалізується в закладах ресторанного господарстваПавлишин, М. Л.; Флорова, Р.-А. О.
2022Дослідження якості шоколадних батончиківПавлишин, М. Л.; Бурак, Є. І.; Захарчук, А. П.
2013Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловостіПавлюк, Р. Ю.; Павлишин, М. Л.
2024Про організаційно-економічний механізм урядової підтримки розвитку агропромислового комплексу УкраїниПавлишин, М. Л.
2023Про роль цифрової трансформації в інтернет-економіці УкраїниПетрунів, С. В.; Павлишин, М. Л.
2011-10-20Роль товарних експертиз для споживачів кондитерських виробівДюкарева, Г. І.; Павлишин, М. Л.
2012Інноваційні технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa з високим вмістом біофлавоноїдівПавлюк, Р. Ю.; Павлишин, М. Л.; Лосєва, С. М.