Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Наконечна, Ю. Г.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Погарська, В. В.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Кляп, Т. П.
2011
Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Кравченко, І. В.
2012
Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Лосєва, С. М.
2012
Инновации в переработке отходов мукомольной промышленности пшеничных отрубей в муку с рекордными характеристиками
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Погарская, В. В.
;
Гальчинецкая, Ю. Л.
;
Лосева, С. М.
;
Хоменко, А. В.
2012
Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Максимова, Н. П.
2011-04-19
Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
2011-04
Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану форму
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Леухіна, Л. В.
;
Маціпура, Т. С.
2013
Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Бондаренко, В. А.
2013
Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Кострова, К. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Бутенко, Н. В.
2012
Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Лосєва, С. М.
2011
Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчування
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
2011
Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавками
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Ратушна, Д. А.
2011-05-19
Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Дорошок, Т. В.
2013
Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Леухіна, Л. В.
;
Лосєва, С. М.
2014-05-22
Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
2014
Інноваційна технологія наноструктурованих заморожених добавок із пряних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Кострова, К. В.
;
Станкевич, О. А.
2012
Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Максимова, Н. П.
2012
Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів без солей-плавителів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Лосєва, С. М.
2012
Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів із використанням процесів механодеструкції та кріодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Лосєва, С. М.
2013
Інноваційні технології отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів із використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Маціпура, Т. С.
;
Бутенко, Н. В.