Browsing by Author Назаренко, Ю. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначенняДідух, Н. А.; Молокопой, Л. О.; Назаренко, Ю. В.
2015Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.
2016Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнамиНазаренко, Ю. В.; Уханова, І. М.; Кітченко, Л. М.; Окуневська, С. О.
2015Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчуванняТкаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.; Назаренко, Ю. В.
2015Функціонально-технологічні властивості м’яса перепелаГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.