Browsing by Author Назаренко, Ю. В.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення | Дідух, Н. А.; Молокопой, Л. О.; Назаренко, Ю. В. |
2015 | Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннями | Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О. |
2016 | Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами | Назаренко, Ю. В.; Уханова, І. М.; Кітченко, Л. М.; Окуневська, С. О. |
2015 | Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування | Ткаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.; Назаренко, Ю. В. |
2015 | Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела | Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В. |