Перегляд зібрання за групою - Автори Міщенко, Є. В.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2015 | Використання рідкого азоту під час розробки наноморозива із журавлини на підприємствах ресторанного бізнесу | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Міщенко, Є. В. |
2014 | Нові напої на основі молочної сироватки з використанням плодоовочевих пюре та фітоекстрактів для оздоровчого харчування | Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.,; Берестова, А. А.; Міщенко, Є. В. |
2015 | Оцінка якості заморожених десертів на основі кисломолочного сиру з використанням наноструктурованих добавок із ягід | Кіпенко, Г. В.; Міщенко, Є. В. |
2014 | Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.; Міщенко, Є. В. |