Browsing by Author Мостова, Л. М.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Використання прозер зернових у технології десертних соусів оздоровчого призначення | Мостова, Л. М.; Біла, К. О. |
2013 | Вода під час створення продуктів оздоровчого призначення із прозерів пшениці | Мостова, Л. М.; Гапоненко, В. О. |
2010 | Динаміка гідролітичних процесів під час пророщування жита | Мостова, Л. М.; Гапоненко, В. О. |
2014 | Збагачення м’ясних січених виробів нетрадиційними добавками рослинного походження | Мостова, Л. М.; Кобзарь, А. А. |
2010 | Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу | Мостова, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Михайлов, В. М.; Зайцев, А. В. |
2013 | Перспективи застосування оздоровчих інгредієнтів у технології м’якого морозива | Мостова, Л. М.; Кубельська, А. О. |
2013 | Перспективи створення м’ясних січених виробів діабетичного призначення | Мостова, Л. М. |
2015 | Пристрій для декомпресійної обробки харчових продуктів | Мостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Куліш, В. П. |
2013 | Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки | Мостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В. |
2012 | Системні дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняною продукцією на Харківщині | Чуйко, А. М.; Мостова, Л. М.; Чуйко, М. М. |
2014-05-22 | Тенденції розвитку етнічної кухні Китаю у сфері готельно-ресторанного бізнесу | Мостова, Л. М.; Гізова, В. В. |
2013 | Технологічна розробка курячого фаршу прирозробці паштету антистресового значення | Мостова, Л. М.; Меркулова, Т. Г. |
2016 | Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначення | Мостова, Л. М. |
2012 | Технологічні аспекти створення рибної бутербродної пасти оздоровчого призначення | Мостова, Л. М. |