Перегляд зібрання за групою - Автори Мельник, К. І.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу № 09-19-20 Б «Розробка інноваційних технологій хліба і кондитерських виробів оздоровчого та дієтичного призначення» (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Болховітіна, О. І.; Шматченко, Н. В.; Губський, С. М.; Шкляєв, О. М.; Лапицька, Н. В.; Недвіга, С. В.; Бєликова, В. В.; Єрмоленко, В. В.; Мельник, К. І. |
2019 | Поведінкові дослідження в неокласичній економічній теорії | Кулініч, О. А.; Мельник, К. І. |
2020 | Шрот плодів шипшини – перспективна сировина для покращення якості та харчової цінності хліба | Олійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Мельник, К. І.; Масляннікова, А. В.; Сологуб, Ю. О. |
2018 | Інноваційні технології в управлінні персоналом | Кулініч, О. А.; Мельник, К. І. |