Browsing by Author Мартиненко, Л. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробкиМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Клусович, Т. В.
2014Декомпресійний метод обробки харчових продуктівМостова, Л. М..; Мартиненко, Л. Г.; Булах, М. О
2012Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2011Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2017Мотивація як елемент активізації навчання при вивченні технічних дисциплінСаморай, В. П.; Мартиненко, Л. Г.
2015Пристрій для декомпресійної обробки харчових продуктівМостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Куліш, В. П.
2013Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробкиМостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В.