Перегляд зібрання за групою - Автори Мартиненко, Л. Г.
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробки | Мартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Клусович, Т. В. |
2014 | Декомпресійний метод обробки харчових продуктів | Мостова, Л. М..; Мартиненко, Л. Г.; Булах, М. О |
2012 | Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктів | Мартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К. |
2011 | Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів | Мартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К. |
2017 | Мотивація як елемент активізації навчання при вивченні технічних дисциплін | Саморай, В. П.; Мартиненко, Л. Г. |
2015 | Пристрій для декомпресійної обробки харчових продуктів | Мостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Куліш, В. П. |
2013 | Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки | Мостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В. |