Перегляд зібрання за групою - Автори Максимова, А. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011-10-20Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожуванняОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Шкода, О. О.; Максимова, А. О.
2013Використання матриці пріоритетів для управління якістю молока для дитячого харчуванняОдарченко, А. М.; Гасай, Є. Л.; Максимова, А. О.
2013Дослідження способу попередньої обробки ягід перед заморожуваннямОдарченко, А. М.; Максимова, А. О.
2011-05-19Дослідження якості порошкоподібних напівфабрикатів із грибів глива звичайнаПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Максимова, А. О.; Шкода, О. О.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка нових методів експертизи заморожених харчових продуктів та напівфабрикатів з сировини рослинного походження» (заключний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Агафонова, Ю. Ю.; Михайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Бабіч, А. О.; Гасай, Є. Л.; Горенюк, О. І.; Рибцева, А. А.; Максимова, А. О.; Пожидаєва, А. А.; Абабова, А. Г.
2011Новий спосіб отримання напівфабрикатів із гливи звичайноїПіддубний, В. В.; Одарченко, Д. М.; Шкода, О. О.; Максимова, А. О.
2012-04-25Проблема забруднення харчових продуктів пестицидамиМаксимова, А. О.
2012-04-25Теоретичне обґрунтування впровадження системи насср для забезпечення якості та безпечності Української продукціїМаксимова, А. О.