Перегляд зібрання за групою - Автори Лук’янова, В. Г.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2011 | Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лук’янова, В. Г. |
2012 | Нові види соусів-діпів на основі дрібнодисперного пюре з квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |
2011 | Оцінка якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із садової полуниці і чорної смородини отриманих за допомогою кріогенного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Лук’янова, В. Г. |
2012 | Розробка білкових наноструктурованих добавок із квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |
2012 | Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |