Browsing by Author Лазуренко, Р. С.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Переваги застосування комбінованих способів термічної обробки харчових продуктів | Дмитревський, Д. В.; Лазуренко, Р. С. |
2019 | Перспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратів | Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В.; Лазуренко, Р. С. |
2019-05-15 | Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура | Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Лазуренко, Р. С. |
2019 | Розробка обладнання для отримання плодово-ягідних концентратів | Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В.; Лазуренко, Р. С.; Солончук, Л. М. |