Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012 | Актуальність та аспекти розробок дієтичного безглютенового хліба | Лисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Луньова, О. С. |
2018 | Безглютенові продукти та використання борошна нуту в технології дієтичного бісквітного напівфабрикату | Кучерук, З. І.; Ремига, О. А. |
2013 | Вивчення впливу ксантану на фізичні та хімічні зміни в безбілковому тісті методом ІЧ-спектроскопії | Цуканова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2010 | Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Носко, З. І.; Тимчук, С. М. |
2013 | Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба | Кучерук, З. І.; Цуканова, О. С.; Гордієнко, І. М. |
2019 | Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Постнова, О. М.; Кучерук, З. І. |
2021 | Використання борошна сорго та льону в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Бондар, М. С. |
2020 | Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Бондар, М. С. |
2015 | Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Галич, А. О. |
2021 | Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба | Кучерук, З. І.; Бондар, М. О. |
2019-05-15 | Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Стадник, Е. А. |
2021-04-08 | Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хліба | Кучерук, З. І.; Бондар, М .С.; Твердохлєбова, М. |
2014 | Використання інформаційних ресурсів для забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Технологія галузі» | Постнова, О. М.; Кучерук, З. І. |
2009 | Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка | Луньова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2012 | Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами | Лисюк, Г. М.; Кучерук, З. І.; Цуканова, О. С. |
2011 | До питання класифікації продуктів спеціального призначення | Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І. |
2013 | Досвід використання інноваційних технологій навчання для інтеграції освіти та виробництва під час вивчення дисциплін професійного спрямування | Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г. |
2015 | Дослідження властивостей крохмалю з термічно обробленого борошна амаранту | Кучерук, З. І.; Галич, А. О. |
2011 | Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба | Луньова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2011-05-19 | Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання | Луньова, О. С.; Кучерук, З. І. |