Browsing by Author Крячко, Т. В.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П. |
2011 | Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід | Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Черкашина, І. О. |
2009 | Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П. |
2011-05-19 | Вплив різних швидкостей заморожування на збереження бар ягід | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В. |
2009 | Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах | Павлюк, Р. Ю.; Афанасьєва, В. А.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Юр’єва, О. О. |
2009 | Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Лосєва, С. М.; Маціпура, А. С.; Глубокий, Д. О.; Стоєв, C. С. |
2011 | Розробка instant-продуктів для оздоровчого харчування з використанням антоціанових вітамінних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Савченко, О. О. |
2009 | Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Берестова, А.А.; Глубокий, Д.О.; Максимова, Н.П. |
2011-05 | Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавок | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В. |