Browsing by Author Кравчук, Д. О.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів | Селютіна, Г. А.; Лосєва, С. М.; Ребрик, К. В.; Кравчук, Д. О. |
2024 | Комплексні рішення для підприємств харчової промисловості: презентація групи компаній Balex Company | Кравчук, Д. О.; Середа, Н. Д. |
2024 | Розробка порошкоподібних рослинних сумішей та інноваційних видів кисломолочного сиру для оздоровчого харчування з їх використанням | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Кравчук, Д. О.; Шальопа, А. М. |
2023 | Розробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткою | Погарська, В. В.; Юр'єва, О. О.; Кравчук, Д. О.; Чмуль, Н. А. |
2023 | Розробка технології комбінованих сумішей напоїв для дитячого харчування | Погарська, В. В.; Юр'єва, О. О.; Кравчук, Д. О.; Дзюба, О. С. |
2021-04-08 | Специфіка транскультурної невербальної комунікації | Руденко, С. М.; Кравчук, Д. О. |