Browsing by Author Кравчук, Д. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатівСелютіна, Г. А.; Лосєва, С. М.; Ребрик, К. В.; Кравчук, Д. О.
2024Комплексні рішення для підприємств харчової промисловості: презентація групи компаній Balex CompanyКравчук, Д. О.; Середа, Н. Д.
2024Розробка порошкоподібних рослинних сумішей та інноваційних видів кисломолочного сиру для оздоровчого харчування з їх використаннямПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Кравчук, Д. О.; Шальопа, А. М.
2023Розробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткоюПогарська, В. В.; Юр'єва, О. О.; Кравчук, Д. О.; Чмуль, Н. А.
2023Розробка технології комбінованих сумішей напоїв для дитячого харчуванняПогарська, В. В.; Юр'єва, О. О.; Кравчук, Д. О.; Дзюба, О. С.
2021-04-08Специфіка транскультурної невербальної комунікаціїРуденко, С. М.; Кравчук, Д. О.