Browsing by Author Кононенко, Т. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 50  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Беляев Михаил Иванович – совершенный учительКононенко, Т. П.
2014-05-22Взаємозв'язок корпоративної культури й конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинностіКононенко, Т. П.
2018Використання інформаційно-комунікаційних технологій, СRM-системи та автоматизації у сфері готельно-ресторанного бізнесуПолстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.
2012Високопрофесійний персонал – високоякісний сервісКононенко, Т. П.; Усіна, А. І.
2011Готельна послуга як специфічний вид товаруКононенко, Т. П.
2011Дослідження ринку послуг у готельному господарствіКононенко, Т. П.; Воронін, Г. Г.
2018Дуальна система освіти як технологія підготовки фахівців у сучасних умовахПолстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.
2021-04-08Застосування рестайлінгу як складової ребрендингу готелюКононенко, Т. П.; Шатохіна, О. О.
2020Звіт з науково-дослідної роботи «Рекомендації щодо до розробки стандартів обслуговування споживачів в засобах розміщення» (остаточний)Терешкін, О. Г.; Малюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Полстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.; Балацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В.; Дуб, В. В.; Брикова, Т. М.; Варипаєва, Л. М.
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 29-05-10Б «Формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі» (заключний звіт)Малюк, Л. П.; Терешкін, О. Г.; Кононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.; Варипаєва, Л. М.; Калєнік, К. В.; Брикова, Т. М.; Федак, В. І.
2016Значення компетентнісного підходу в підвищенні якості освітиПолстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.
2017Ключові аспекти стратегії розвитку туризму в УкраїніПолстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.
2016Методологічні основи управління процесом засвоєння знань студентів у ВНЗКононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.
2019Можливості інноваційних технологій навчання в організації самостійної роботи студентівПолстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.
2018На добрую долгую памятьКононенко, Т. П.
2017Навчання персоналу на підприємствах індустрії гостинностіКононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.
2021Напрями організації дистанційного навчального процесу для студентів закладів освітиКононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.
2012Напрями розвитку інноваційних процесів у закладах ресторанного господарстваКононенко, Т. П.; Усіна, А. І.
2019Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективністьКононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.
2013Організація самостійної роботи студентів та її навчально-методичне забезпеченняКононенко, Т. П.