Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Колесник, Т. Л.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм
Колесник, А. О.
;
Колесник, Т. Л.
2016
Аналіз асортименту, якості та споживчих властивостей деревини, що експортується з України
Колесник, Т. Л.
;
Федірко, Я. В.
2014-05-22
Аналіз сучасного асортименту електропрасок на ринку України
Колесник, Т. Л.
2013
Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
;
Головко, Т. М.
2012
Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
2010
Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій
Колесник, А. О.
;
Колесник, Т. Л.
2012
Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи
Головко, М. П.
;
М'ячиков, О. В.
;
Колесник, Т. Л.
2011-05-19
Використання розрахункових методів під час дослідження показників якості керамічних виробів
Колесник, Т. Л.
;
Іванова, А. А.
2011
Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальцієм
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
2010
Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду
Колесник, А. О.
;
Колесник, Т. Л.
;
М’ячиков, О. В.
2011
Вплив умов зберігання та транспортування на збереження споживчих властивостей паперових виробів
Колесник, Т. Л.
;
Іванова, А. А.
;
Чернова, Т. В.
2011
Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
2014-05-22
Дослідження безпечності посуду зі скла
Колесник, Т. Л.
2009
Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробів
Колесник, А. О.
;
Колесник, Т. Л.
2016
Дослідження механічних властивостей деревини, що експортується з України
Колесник, Т. Л.
;
Федірко, Я. В.
2013
Дослідження мінерального складу варених ковбас, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
2010
Дослідження показників якості керамічних виробів
Колесник, Т. Л.
;
Іванова, А. А.
2010
Дослідження показників якості поліетиленових пакетів
Колесник, Т. Л.
;
Іванова, А. А.
;
М’ячиков, О. В.
2011
Дослідження стану пакування синтетичних клеїв, що виготовляють вітчизняні виробники
Колесник, Т. Л.
;
Іванова, А. А.
;
Лаврик, Л. О.
2016
Дослідження стану ринку іграшок у Європі та Україні
Колесник, Т. Л.