Browsing by Author Кись, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Кись, В. В.
2015Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Кись, В. В.
2014Нове в технології отримання заморожених ягід та кріопюре з них для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.; Кись, В. В.
2015Оцінка якості наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів, отриманого за допомогою кріогенного «Шокового» заморожування та низькотемпературного подрібненняМаціпура, Т. С.; Кись, В. В.
2013Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловостіДобровольська О. В.; Кись, В. В.; Гужвинська, Н. Є.
2015Інновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технологіїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кись, В. В.; Погарський, О. С.