Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Захаренко, В. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 38
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировини
Пивоваров, П. П.
;
Захаренко, В. О.
2012
Аналіз світового ринку взуття та розробка методу визначення гідрофільних властивостей натуральної шкіри
Захаренко, В. О.
;
Павленко, О. С.
2018
Важливість і актуальність професії «товарознавець» у сучасних умовах
Черевична, Н. І.
;
Захаренко, В. О.
2013
Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Загорулько, О. Є.
2011
Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100
Дейниченко, Г. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Мазняк, З. О.
;
Гафуров, О. В.
2016
Використання сучасних комп’ютерних технологій з визначення диференціальної пористості об’єктів на прикладі зразків з натуральної шкіри
Захаренко, В. О.
;
Головко, М. П.
;
Акмен, В. О.
2010
Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів
Головко, М. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Чуйко, Л. О.
2011
До питання дослідження пористої будови тканин
Захаренко, В. О.
;
Чуйко, Л. О.
2011-10-20
До питання дослідження пористої побудови тканин в макропоровій області
Захаренко, В. О.
2009
Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів
Пивоваров, П. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Кірьяков, Ю. К.
2018
Дослідження в’язкості середньокалорійних майонезів на основі купажованої олії
Захаренко, В. О.
;
Хацкевич, Ю. М.
2018
Дослідження змін консистенції овочевих і ягідних паст залежно від температури
Селютіна, Г. А.
;
Захаренко, В. О.
2014
Запровадження нової методики визначення диференціальної пористості хлібобулочних виробів із використанням комп’ютерних технологій
Захаренко, В. О.
;
Дьяков, О. Г.
2012
Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної форми
Захаренко, В. О.
;
Кір’яков, Ю. К.
2009
Зберігання листкового та головчастого салату
Захаренко, В. О.
;
Іванова, А. А.
;
Толстік, Е. В.
2018
Звіт про науково-дослідну роботу «Науково-практичні аспекти і шляхи інтенсифікації захисту квітково-декоративної продукції протягом її вирощування» (остаточний)
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Юрченко, М. А.
;
Заплітняк, Є. В.
;
Тутевич, В. В.
;
Кучер, Д. Л.
;
Гайдук, І. В.
2017
Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням» (остаточний)
Головко, М. П.
;
Погожих, М. І.
;
Захаренко, В. О.
;
Головко, Т. М.
;
Полупан, В. В.
;
Бакіров, П. О.
;
Геліх, А. О.
2017
Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням» (остаточний)
Головко, М. П.
;
Погожих, М. І.
;
Захаренко, В. О.
;
Головко, Т. М.
;
Полупан, В. В.
;
Бакіров, П. О.
;
Геліх, А. О.
2019
Звіт про науково-дослідну роботу № 15-19-19Б «Формування якості деревостружкових плит для забезпечення безпеки під час використання» (остаточний)
Акмен, В. О.
;
Сорокіна, С. В.
;
Головко, М. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Полупан, В. В.
;
Головко, Т. М.
;
Колесник, В. В.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Юрченко, М. А.
;
Латка, С. Ю.
;
Фабричний, Д. В.
2013
Класифікація харчових продуктів за наявністю фазових поверхонь
Захаренко, В. О.