Browsing by Author Захаренко, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировиниПивоваров, П. П.; Захаренко, В. О.
2012Аналіз світового ринку взуття та розробка методу визначення гідрофільних властивостей натуральної шкіриЗахаренко, В. О.; Павленко, О. С.
2018Важливість і актуальність професії «товарознавець» у сучасних умовахЧеревична, Н. І.; Захаренко, В. О.
2013Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.
2011Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100Дейниченко, Г. В.; Захаренко, В. О.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В.
2016Використання сучасних комп’ютерних технологій з визначення диференціальної пористості об’єктів на прикладі зразків з натуральної шкіриЗахаренко, В. О.; Головко, М. П.; Акмен, В. О.
2010Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочівГоловко, М. П.; Захаренко, В. О.; Чуйко, Л. О.
2011До питання дослідження пористої будови тканинЗахаренко, В. О.; Чуйко, Л. О.
2011-10-20До питання дослідження пористої побудови тканин в макропоровій областіЗахаренко, В. О.
2009Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробівПивоваров, П. П.; Захаренко, В. О.; Кірьяков, Ю. К.
2018Дослідження в’язкості середньокалорійних майонезів на основі купажованої оліїЗахаренко, В. О.; Хацкевич, Ю. М.
2018Дослідження змін консистенції овочевих і ягідних паст залежно від температуриСелютіна, Г. А.; Захаренко, В. О.
2014Запровадження нової методики визначення диференціальної пористості хлібобулочних виробів із використанням комп’ютерних технологійЗахаренко, В. О.; Дьяков, О. Г.
2012Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної формиЗахаренко, В. О.; Кір’яков, Ю. К.
2009Зберігання листкового та головчастого салатуЗахаренко, В. О.; Іванова, А. А.; Толстік, Е. В.
2018Звіт про науково-дослідну роботу «Науково-практичні аспекти і шляхи інтенсифікації захисту квітково-декоративної продукції протягом її вирощування» (остаточний)Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Захаренко, В. О.; Юрченко, М. А.; Заплітняк, Є. В.; Тутевич, В. В.; Кучер, Д. Л.; Гайдук, І. В.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням» (остаточний)Головко, М. П.; Погожих, М. І.; Захаренко, В. О.; Головко, Т. М.; Полупан, В. В.; Бакіров, П. О.; Геліх, А. О.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням» (остаточний)Головко, М. П.; Погожих, М. І.; Захаренко, В. О.; Головко, Т. М.; Полупан, В. В.; Бакіров, П. О.; Геліх, А. О.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 15-19-19Б «Формування якості деревостружкових плит для забезпечення безпеки під час використання» (остаточний)Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Головко, М. П.; Захаренко, В. О.; Полупан, В. В.; Головко, Т. М.; Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.; Латка, С. Ю.; Фабричний, Д. В.
2013Класифікація харчових продуктів за наявністю фазових поверхоньЗахаренко, В. О.