Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Загорулько, О. Є.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 58
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальність розробки універсального багатофункціонального апарата для тепломасообмінних операцій
Загорулько, А. М.
;
Загорулько, О. Є.
;
Ляшенко, Б. В.
2019
Актуальність самостійної роботи під час формування сучасного фахівця
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
2011
Асептична стерилізація томатного соку
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Карпенко, М. В.
;
Мураховський, О. В.
;
Гольденбайн, І. І.
;
Остапенко, В. І.
2012
Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних паст
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Постольник, Д. В.
;
Загорулько, А. М.
2022
Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посічених
Загорулько, А. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Холобцева, І. П.
2021
Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
2013
Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Загорулько, О. Є.
2019-05-15
Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастою
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Шматченко, Н. В.
2022
Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів
Загорулько, О. Є.
;
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, А. М.
2019
Використання інноваційних наукових розробок у підготовці фахівців інженерного спрямування
Загорулько, О. Є.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
2020
Використання інноваційних наукових розробок у формуванні фахівців інженерного спрямування
Загорулько, О. Є.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
2013
Виробництво порошків із плодово-ягідної сировини
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
2010
Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Постольник, Д. В.
2021
Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
2021
Експериментально-розрахункові дослідження модельної конструкції вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообміну
Черевко, О. І.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Постаджиєв, О. І.
2010
Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Постольнік, Д. В.
2015
Електронний підручник як засіб дистанційного навчання
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Михайлов, В. М.
;
Черевко, О. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Постаджиєв, О. І.
;
Лаврук, В. В.
;
Ібаєв, Е. Б.
;
Сабадаш, С. М.
2013
Концентрування плодово-ягідних пюре
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
2011
Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солоду
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Общий, С. А.
;
Кацька, О. В.
;
Ігнатенко, М. М.
;
Александров, В. Л.