Browsing by Author Журавльов, С. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначенняКасілова, Л. О.,; Журавльов, С. В.; Кабанець, А. А.,; Стародуб, Ж. Ж.
2010Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристикиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Журавльов, С. В.
2014-05-22До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукціюЖуравльов, С. В.; Касілова, Л. О.; Шумейко, А. А.
2013До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукціюКрайнюк, Л. М.; Журавльов, С. В.; Касілова, Л. О.
2020Звіт з науково-дослідницької роботи «Розробка проекту збірника технологічної документації на кулінарну продукцію для харчоблоків закладів соціальної сфери» (заключний звіт)Чорна, Н. В.; Федак, Н. В.; Журавльов, С. В.; Хаустова, Т. М.
2018Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка та впровадження інноваційних технологій харчової продукції» (заключний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Федак, Н. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Черемська, Т. В.; Чорна, Н. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Плотнікова, Р. В.; Нагорний, О. Ю.; Ботштейн, Б. Б.; Рябець, О. Ю.; Котляр, О. В.; Андрєєва, С. С.; Яранцева, Є. О.; Тютюкова, Д. О.; Мряченко, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Тищенко, О. П.; Панчева, А. О.; Семененко, В. В.; Блищик, С. В.; Булгакова, А. О.; Оганесян, В. М.
2014Звіт про науково-дослідну роботу № 05-13-14Б «Фізико-хімічні основи регулювання складу продукту структурованого шляхом використання молочно-рослинної білкової сировини» (заключний)Перцевий, Ф. В.; Кузнєцова, Т. О.; Журавльов, С. В.; Гурський, П. В.; Перцевой, М. Ф.; Овсяннікова, Л. Г.; Любенко, Г. Д.
2016Звіт про науково-дослідну роботу № 19-15-16 Б «Наукові та прикладні основи забезпечення технологічної стабільності дисперсних систем для виробництва харчової продукції, одержаної індустріальними способами» (заключний)Гринченко, О. О.; Горальчук, А. Б.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Чорна, Н. В.; Черемська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Гринченко, Н. Г.; Неклеса, О. П.; Ботштейн, Б. Б.; Плотнікова, Р. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Андрєєва, С. С.; Котляр, О. В.; Нечепуренко, К. Б.; Коротаєва, Є. О.; Мряченко, Н. В.; Тютюкова, Д. О.; Лісовська, Т. О.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2013Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Ботштейн, Б. Б.; Касілова, Л. О.; Журавльов, С. В.
2015Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів УкраїниЖуравльов, С. В.; Богачкін, Д. А.; Тупкаленко, О. В.
2016Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатівЖуравльов, С. В.; Гурікова, І. М.; Трощий, Т. В.
2019Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушіннямГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Журавльов, С. В.
2020Перспективи розробки технології йогуртів безлактознихЧеремська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Венжега, Я. М.
2015Проблеми розробки технологічної документації на кулінарну продукціюЖуравльов, С. В.; Юрченко, С. Л.
2012Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3Журавльов, С. В.; Дроменко, О. Б.
2019Розробка та впорядкування технологічної документації на кулінарну продукцію харчоблоків закладів соціальної сфериЖуравльов, С. В.; Чорна, Н. В.; Федак, Н. В.
2020Розробка технології помадних мас із використанням лактозиЧеремська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Бріус, О. М.
2013Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировиниЖуравльов, С. В.; Клименко, А. В.
2011Розширення асортименту перших страв української кухні – борщівЖуравльов, С. В.; Дубіна, Є. О.