Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Желєва, Т. С.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 37
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024-04
Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі
Желєва, Т. С.
;
Щербак, К. О.
;
Кармазов, О. І.
2011-10-20
Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. О.
;
Желєва, Т. С.
2012-04-25
Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом
Желєва, Т. С.
2023-04
Аналіз ринку заморожених напівфабрикатів України.
Желєва, Т. С.
;
Калюжна, Ю. С.
2014
Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування
Янчева, М. О.
;
Большакова, В. А.
;
Желєва, Т. С.
2020
Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшнику
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С.
2022
Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці
Желєва, Т. С.
2018
Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів
Мороз, Д. Д.
;
Желєва, Т. С.
2021
Використання крохмалю в м’ясній промисловості
Желєва, Т. С.
;
Камсуліна, Н. В.
2023
Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас
Желєва, Т. С.
2023
Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів
Желєва, Т. С.
;
Большакова, В. А.
;
Янчева, М. О.
2015
Вплив заморожування-розморожування на мікроструктурні характеристики м’ясних фаршів
Желєва, Т. С.
2013
Вплив низьких температур на властивості харчових добавок полісахаридної природи
Янчева, М. О.
;
Желєва, Т. С.
2021
Вплив харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості заморожених м’ясних напівфабрикатів
Желєва, Т. С.
;
Розуменко, А. Р.
2016
Дослідження впливу заморожування-розморожування на білкову складову м’ясних систем
Янчева, М. О.
;
Желєва, Т. С.
2013
Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Янчева, М. О.
;
Желєва, Т. С.
2019-05-15
Дослідження кінетики набрякання білка соняшнику
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С.
2021-04-08
Дослідження процесів набрякання харчових волокон
Желєва, Т. С.
;
Ключка, Д. С.
2023
Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
2016
Дослідження стану вологи м’ясних модельних систем з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Янчева, М. О.
;
Погожих, М. І.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.