Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіями | Дроменко, О. Б.; Янчева, М. О. |
2011 | Використання стартових бактеріальних культур у виробництві м’ясопродуктів | Дроменко, О. Б.; Симоненко, О. О. |
2011 | Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В. |
2011-05-19 | Дослідження вливу функціональної емульсійної системи на мікроструктурні характеристики м’ясних заморожених фаршів | Дроменко, О. Б.; Янчева, М. О. |
2014 | Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б. |
2016 | Дослідження впливу заморожування-розморожування на мікроструктурні показники м’ясних посічених систем | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б. |
2014-05-22 | Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б. |
2019-05-15 | Дослідження показників якості посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням комплексного стабілізатора | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б. |
2023 | Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С. |
2016 | Дослідження стану вологи м’ясних модельних систем з використанням композицій кріостабілізуючої дії | Янчева, М. О.; Погожих, М. І.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С. |
2021-04-08 | Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування | Дроменко, О. Б.; Богодиця, О. О.; Калініна, В. С. |
2018 | Дослідження фракційного складу білків м’ясних модельних систем із використанням емульсійних систем кріостабілізуючої дії | Дроменко, О. Б.; Янчева, М. О. |
2018 | Застосування творчих рішень під час виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі» | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б. |
2016 | Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукове обґрунтування технології заморожених м'ясних напівфабрикатів з використанням харчових інгредієнтів кріопротекторної дії» (заключний звіт) | Янчева, М. О.; Гринченко, О. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Олійник, Н. О.; Школьна, І. С.; Дроздов, О. А.; Бердник, С. Г. |
2018 | Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукові основи технології продуктів тваринного походження спеціального призначення» (заключний звіт) | Янчева, М. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Бударіна, А.; Галушко, Н. О.; Погорелов, М. О.; Ізвеков, Є. М.; Пеньков, О. М. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний) | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний) | Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.; Богадиця, О. О. |
2024 | Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний) | Онищенко, В. М.; Черевко, О. І.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Онищенко, А. В.; Інжиянц, С. Т.; Янушкевич, О. І.; Біляєв, В. О.; Шолудько, С. О. |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу з теми №02-19-20Б «Удосконалення технології склеєних кишкових ковбасних оболонок» | Онищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, С. Т.; Шевцова, В. М. |
2013 | Звіт про науково-дослідну роботу з теми №09-12-13Б «Оцінка функціонально-технологічних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок» | Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Островерх, І. С.; Хохітва, К. В. |