Перегляд зібрання за групою - Автори Дроменко, О. Б.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 39  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіямиДроменко, О. Б.; Янчева, М. О.
2011Використання стартових бактеріальних культур у виробництві м’ясопродуктівДроменко, О. Б.; Симоненко, О. О.
2011Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В.
2011-05-19Дослідження вливу функціональної емульсійної системи на мікроструктурні характеристики м’ясних заморожених фаршівДроменко, О. Б.; Янчева, М. О.
2014Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених замороженихЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2016Дослідження впливу заморожування-розморожування на мікроструктурні показники м’ясних посічених системЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б.
2019-05-15Дослідження показників якості посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням комплексного стабілізатораБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2023Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фазиБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2016Дослідження стану вологи м’ясних модельних систем з використанням композицій кріостабілізуючої діїЯнчева, М. О.; Погожих, М. І.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2021-04-08Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожуванняДроменко, О. Б.; Богодиця, О. О.; Калініна, В. С.
2018Дослідження фракційного складу білків м’ясних модельних систем із використанням емульсійних систем кріостабілізуючої діїДроменко, О. Б.; Янчева, М. О.
2018Застосування творчих рішень під час виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі»Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2016Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукове обґрунтування технології заморожених м'ясних напівфабрикатів з використанням харчових інгредієнтів кріопротекторної дії» (заключний звіт)Янчева, М. О.; Гринченко, О. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Олійник, Н. О.; Школьна, І. С.; Дроздов, О. А.; Бердник, С. Г.
2018Звіт з науково-дослідницької роботи «Наукові основи технології продуктів тваринного походження спеціального призначення» (заключний звіт)Янчева, М. О.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Бударіна, А.; Галушко, Н. О.; Погорелов, М. О.; Ізвеков, Є. М.; Пеньков, О. М.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний)Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.; Богадиця, О. О.
2024Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний)Онищенко, В. М.; Черевко, О. І.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Онищенко, А. В.; Інжиянц, С. Т.; Янушкевич, О. І.; Біляєв, В. О.; Шолудько, С. О.
2020Звіт про науково-дослідну роботу з теми №02-19-20Б «Удосконалення технології склеєних кишкових ковбасних оболонок»Онищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, С. Т.; Шевцова, В. М.
2013Звіт про науково-дослідну роботу з теми №09-12-13Б «Оцінка функціонально-технологічних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок»Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Островерх, І. С.; Хохітва, К. В.