Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Добровольська, О. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80
Мурликіна, Н. В.
;
Добровольська, О. В.
2016
Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
Євлаш, В. В.
;
Губський, С. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Юрченко, О. І.
2016
Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження
Гурікова, І. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Губський, С. М.
2011-10-20
Визначення синтетичних барвників у харчових продуктах
Добровольська, О. В.
2011
Визначення споживчих властивостей чайних напоїв
Гурікова, І. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Ведерникова, Є. О.
;
Фендриков, А. М.
2011
Визначення якості води у водоймищах поблизу підприємств
Гурікова, І. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Асмолова, А. О.
2011
Використання цифрових технологій у хімічному аналізі
Добровольська, О. В.
;
Савін, В. В.
2012
Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів
Добровольська, О. В.
2013
Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів
Добровольська, О. В.
2014-05-22
Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару
Вакшуль, З. В.
;
Добровольська, О. В.
;
Євлаш, В. В.
2016
Вплив камедей рослинного та мікробного походження на структурно-механічні властивості мармеладу желейного на агарі
Добровольська, О. В.
2019
Деякі аспекти розвитку й оцінювання компетентностей під час реалізації освітньої програми
Добровольська, О. В.
2010
Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок
Аксьонова, О. Ф.
;
Добровольська, О. В.
;
Вовченко, Д. Є.
;
Савін, М. В.
;
Городажев, Д. А.
2021
Доцільність застосування портфоліо в організації індивідуальної освітньої діяльності здобувачів освіти
Пілюгіна, І. С.
;
Добровольська, О. В.
2015
Застосування проектних педагогічних технологій для організації навчально-дослідної роботи студентів у процесі вивчення аналітичної хімії
Добровольська, О. В.
2020
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг
Євлаш, В. В.
;
Коралевські, Я.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Добровольська, О. В.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
2011
Методи визначення загальної твердості води
Добровольська, О. В.
;
Кобтан, В. В.
2017
Механізм формування ресурсного потенціалу кредитних спилок на основі заощаджень населення
Добровольська, О. В.
2016
Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій
Добровольська, О. В.
2013
Педагогічні умови формування дослідницької компетентності майбутніх фахівців
Добровольська, О. В.