Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Губський, С. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Systems for delivery of vitamin D
Губський, С. М.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Євлаш, В. В.
;
Семікова, Д. С.
2024-04
The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction
Чепурняк, М. С.
;
Сачко, А. В.
;
Губський, С. М.
2016
Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками
Шматченко, Н. В.
;
Артамонова, М. В.
;
Губський, С. М.
2016
Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
Євлаш, В. В.
;
Губський, С. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Юрченко, О. І.
2021
Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних
Аксьонова, О. Ф.
;
Торяник, Д. О.
;
Губський, С. М.
2018
Визначення антиоксидантної ємності харчових систем методом кулонометрії
Губський, С. М.
2015
Визначення вмісту йоду в сланях бурих водоростей методом іонометрії
Губський, С. М.
;
Нікітін, С. В.
;
Євлаш, В. В.
2016
Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження
Гурікова, І. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Губський, С. М.
2019-05-15
Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці
Губський, С. М.
2015
Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст
Євлаш, В. В.
;
Демидов, І. М.
;
Фощан, А. Л.
;
Губський, С. М.
;
Нікітін, С. В.
2018
До питання валідації методики визначення загального вмісту поліфенолів у харчових системах
Губський, С. М.
2019
Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрами
Губський, С. М.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)
Самохвалова, О. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Болховітіна, О. І.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
;
Лабазов, М. І.
;
Недвіга, С. В.
;
Бондар, М. С.
;
Анпілогова, Л. П.
;
Дорош, К. О.
2020
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг
Євлаш, В. В.
;
Коралевські, Я.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Добровольська, О. В.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
2022
Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Євлаш, В. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Губський, С. М.
;
Упатова, О. І.
2023
Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів
Євлаш, В. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Губський, С. М.
;
Мурликіна, Н. В.
2015
Прилад для електрохімічного визначення антиоксидантів у харчових системах
Губський, С. М.
;
Євлаш, В. В.
2024-04
Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків
Свіщова, Я. О.
;
Губський, С. М.
;
Сачко, А. В.
2021
Створення інтерактивних навчальних матеріалів для дистанційної підтримки освітнього процесу
Губський, С. М.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Алібеков, Р. С.
;
Шингісов, А. У.
2022
Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового
Губський, С. М.
;
Сачко, Анастасія Валеріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування