Browsing by Author Горяйнова, Ю. А.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-05-19 | Вивчення впливу плодів шовковиці на стан білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна | Горяйнова, Ю. А.; Полякова, А. В.; Загребна, А. О.; Борлова, В. В. |
2019 | Вивчення деяких фундаментальних дисциплін із використанням системи Moodle під час підготовки фахівців інженерних спеціальностей | Возняк, А. В.; Горяйнова, Ю. А. |
2019-05-15 | Вивчення ферментативної активності амілаз за вмісту добавок чорноплідної горобини | Горяйнова, Ю. А. |
2019 | Високоміцні біополімери, модифіковані інтенсивною пластичною деформацією | Возняк, А. В.; Горяйнова, Ю. А.; Островчук, О. О. |
2014-05-22 | До питання якості борошняних кондитерських виробів | Полякова, А. В.; Горяйнова, Ю. А. |
2016 | Дослідження особливостей хімічного складу плодів чорноплідної горобини | Горяйнова, Ю. А. |
2023 | Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавок | Горяйнова, Ю. А.; Школа, К. В.; Єріс, Ю. В.; Крилова, Є. А. |
2019 | Щодо застосування платформи Moodle для розробки електронних навчальних курсів із хімічних дисциплін | Горяйнова, Ю. А. |