Browsing by Author Городиська, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання виноградного порошку в технології кондитерської глазуріГревцева, Н. В.; Городиська, О. В.; Філь, І. Д.
2023Вплив порошку ламінарії на драглеутворюючу здатність овочевої мармеладної масиЛапицька, Н. В.; Городиська, О. В.; Корнійчук, Д. О.
2019Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В.
2018Дослідження поліфенольного складу порошків із виноградних кісточок – джерела природних антиоксидантів для кондитерської глазуріГородиська, О. В.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 09-17-18Б «Обґрунтування новітніх технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини рослинного та мікробного походження» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Шкляєв, О. М.; Городиська, О. В.; Лапицька, Н. В.; Якименко, Д. О.; Єрмоленко, В. В.; Верешко, А. А.; Загаренко, Я. О.
2016Мудрість в контексті української культури і філософіїГородиська, О. В.; Юрченко, Л. І.
2016Порошок із виноградних кісточок як альтернатива какао-порошку у виробництві глазуріГревцева, Н. В.; Городиська, О. В.; Верешко, А. А.