Browsing by Author Гордієнко, І. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність розробки нових способів виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності із плодоовочевої сировиниЗагорулько, О. Є.; Гордієнко, І. О.
2013Застосування електричного струму з частотою 50 гц для електро-контактної обробки напівфабрикатівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук’янов, В. І.; Мостовий, А. С.; Гарагата, А. А.; Гордієнко, І. О.
2018Передумови розробки нового способу виробництва цикорію порошкоподібногоМаяк, О. А.; Гордієнко, І. О.
2019Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатівЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.
2020Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатівЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.
2019Розробка нових способів виробництва порошкоподібних продуктівЗагорулько, О. Є.; Гордієнко, І. О.; Гончаренко, В. А.
2019Розробка нового способу виробництва пастоподібного напівфабрикатуЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Захарова, А. О.; Гордієнко, І. О.
2019Удосконалення способу виробництва плодоовочевих порошківЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.; Мирошник, К. В.
2019-05-15Удосконалення способу виробництва плодоовочевого порошкуЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.