Browsing by Author Гончар, Ю. М.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактози | Гніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М. |
2017 | Низьколактозні кулінарні вироби на основі молочної сироватки | Гніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М. |
2024 | Оцінка ефективності регуляторних норм у системі харчування дітей дошкільного та шкільного віку | Гончар, Ю. М. |
2015 | Технологія масляних сумішей із використанням рослинної сировини | Демічковська, М. П.; Гончар, Ю. М. |
2019 | Технологія соусу «Бешамель» із використанням напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної молочної сироватки | Гончар, Ю. М. |
2017 | Ферментована молочна сироватка як сировина для низьколактозних харчових продуктів | Гніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М. |