Browsing by Author Галясний, І. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Амарантове борошно в новітніх технологіях бісквітних напівфабрикатів | Галясний, І. В.; Гапоненко, В. О. |
2019 | Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста | Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В. |
2016 | Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба | Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В. |
2013 | Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловості | Галясний, І. В.; Лисиця, О. О. |
2018 | Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста | Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Галясний, І. В. |
2017 | Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків | Галясний, І. В.; Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М. |
2023 | Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування | Галясний, І. В.; Котляр, О. В. |
2013 | Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки | Мостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В. |