Browsing by Author Вовк, В. С.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями | Вовк, В. С.; Нагорний, О. Ю. |
2021 | Звіт про науково-дослідну роботу "Технологія харчової продукції з використанням капсульованих ліпідів харчової сировини" (остаточний) | Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, П. П.; Черемська, Т. В.; Вовк, В. С. |
2017 | Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів | Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.; Вовк, В. С.; Костигов, К. В. . |
2023 | Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою | Пивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.; Тищенко, О. П.; Вовк, В. С.; Волотка, О. О. |
2020 | Інноваційні технології створення капсульованої продукції | Нагорний, О. Ю.; Вовк, В. С. |
2020 | Інноваційні технології створення капсульованої продукції | Нагорний, О. Ю.; Вовк, В. С. |