Browsing by Author Верхоланцева, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствахВерхоланцева, В. О.; Дмитревський, Д. В.
2015Визначення параметрів оптимізації процесу охолодження зернаКюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.
2019Ворушіння зернової маси із застосуванням імпульсного барботування в зерносховищіПаламарчук, І. П.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.
2019-05-15Дослідження коливальних рухів у терморадіаційній сушарціПаламарчук, І. П.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.
2021-04-08Зберігання ягідВерхоланцева, В. О.; Мехтієва, С. М.
2022Продовольча безпека є запорукою розвитку економіки країниКюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.
2021-04-08Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’ясаВерхоланцева, В. О.; Шестопалов, О. М.
2012Спосіб вентилювання сільськогосподарської продукції у сховищахВерхоланцева, В. О.
2013Сховище для зберігання сільськогосподарської продукціїЯлпачик, В. Ф.; Верхоланцева, В. О.
2019Флюїдизація – перспективний спосіб зберігання плодово-ягідної продукціїВерхоланцева, В. О.