Browsing by Author Бусол, Л. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-15Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктазиЯценко, І. В.; Забарна, І. В.; Богатко, Н. М.; Родіонова, К. О.; Бусол, Л. В.; Богатирьова, А. М.; Ткачук, С. А.; Бородін, Ю. М.
2017Вплив комплексу мікро- та макроелементів карбоксилатної форми нанотехнологічного виготовлення на ріст і відтворювальну здатність білих щурівБусол, Л. В.
2024Гігієна меду бджолинного: метод. вказівкиБогатирьова, А. М.; Бусол, Л. В.; Цивірко, І. Л.; Жиліна, В. М.; Дегтярьов, М. О.; Париловський, О. І.
2017Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизиКириченко, В. М.; Яценко, І. В.; Бусол, Л. В.
2017Життєвий шлях та науково-педагогічна діяльність Югай Ніни ОпанасівниЦивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Головко, Н. П.
2024Моніторинг якісних показників коров'ячого питного молокаЦивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Жиліна, В. М.; Дегтярьов, М. О.; Париловський, О. І.; Богатирьова, А. М.
2017Науково-педагогічна діяльність відомого ветсанексперта Анатолія Михайловича ТрушаБусол, Л. В.; Головко, Н. П.; Бондаревський, М. М.; Цивірко, І. Л.
2024Харчова та біологічна цінність козиного молокаЦивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Жиліна, В. М.; Дегтярьов, М. О.; Париловський, О. І.; Богатирьова, А. М.
2024Шляхи впровадження новітніх технологій для забезпечення простежуваності у харчовому ланцюзі та управління кризовими ситуаціямиМарченков, М. В.; Бусол, Л. В.