Browsing by Author Бусол, Л. В.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2020-11-15 | Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази | Яценко, І. В.; Забарна, І. В.; Богатко, Н. М.; Родіонова, К. О.; Бусол, Л. В.; Богатирьова, А. М.; Ткачук, С. А.; Бородін, Ю. М. |
2017 | Вплив комплексу мікро- та макроелементів карбоксилатної форми нанотехнологічного виготовлення на ріст і відтворювальну здатність білих щурів | Бусол, Л. В. |
2024 | Гігієна меду бджолинного: метод. вказівки | Богатирьова, А. М.; Бусол, Л. В.; Цивірко, І. Л.; Жиліна, В. М.; Дегтярьов, М. О.; Париловський, О. І. |
2017 | Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизи | Кириченко, В. М.; Яценко, І. В.; Бусол, Л. В. |
2017 | Життєвий шлях та науково-педагогічна діяльність Югай Ніни Опанасівни | Цивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Головко, Н. П. |
2024 | Моніторинг якісних показників коров'ячого питного молока | Цивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Жиліна, В. М.; Дегтярьов, М. О.; Париловський, О. І.; Богатирьова, А. М. |
2017 | Науково-педагогічна діяльність відомого ветсанексперта Анатолія Михайловича Труша | Бусол, Л. В.; Головко, Н. П.; Бондаревський, М. М.; Цивірко, І. Л. |
2024 | Харчова та біологічна цінність козиного молока | Цивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Жиліна, В. М.; Дегтярьов, М. О.; Париловський, О. І.; Богатирьова, А. М. |
2024 | Шляхи впровадження новітніх технологій для забезпечення простежуваності у харчовому ланцюзі та управління кризовими ситуаціями | Марченков, М. В.; Бусол, Л. В. |