Browsing by Author Борисова, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання SPACE-аналізу для розробки інноваційної стратегії розвитку підприємства ресторанного господарстваБорисова, О. В.
2014-05-22Дослідження інноваційного потенціалу торгівлі УкраїниБорисова, О. В.
2011Особливості інноваційної діяльності в туризміБорисова, О. В.; Лагошина, О. В.
2013«Розробка методичних рекомендацій з формування цільових регіональних програм розвитку сфери харчування населення» (заключний звіт)Яцун, Л. М.; Іванілов, О. С.; Селютін, В. М.; Ольшанський, О. В.; Ткачова, С. С,; Борисова, О. В.; Віннікова, В. А.; Забродська, Г. І.; Чатченко, О. Є.; Чернікова, Г. С.; Віннікова, В. В.; Буданова, О. С.; Токарчук, Г. В.; Буданов, І. В.
2014Сучасні методи підготовки студентів вищого навчального закладуБорисова, О. В.; Шевченко, О. Є.
2013Тренінги в системі практичної підготовки менеджерівБорисова, О. В.; Буданова, О. С.
2011Удосконалення мотивації працівників закладів ресторанного господарства для підвищення міжнародної конкурентоспроможностіБорисова, О. В.; Ханчич, К. О.
2012Інноваційний потенціал підприємств ресторанного господарства та ефективність його використанняБорисова, О. В.
2013Інноваційні методи підготовки менеджерів з дисципліни «Менеджмент галузевий»Борисова, О. В.