Browsing by Author Багінська, А. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження вмісту води в цукровому печивіСподар, К. В.; Багінська, А. О.
2019Дослідження динаміки зміни показників якості курячих яєць під час зберіганняЛісніченко, О. О.; Карпенко, З. П.; Багінська, А. О.
2019Організація системи управління якістю продукції в сучасних умовахСоколова, Є. Б.; Багінська, А. О.
2019Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктівЛісніченко, О. О.; Багінська, А. О.
2021-04-08Споживні властивості м’ясних напівфабрикатівБєляєва, І. М.; Багінська, А. О.
2019Сучасні напрями формування якості молочних продуктівКарпенко, З. П.; Багінська, А. О.
2019Товарознавча оцінка якості безлактозних йогуртівСподар, К. В.; Багінська, А. О.
2019Товарознавча оцінка якості кефірівОдарченко, Д. М.; Карпенко, З. П.; Багінська, А. О.
2021-04-08Товарознавча оцінка якості плавлених сирівОдарченко, Д. М.; Багінська, А. О.
2020Товарознавча оцінка якості сметани, що реалізується в місті ХарковіКарбівнича, Т. В.; Багінська, А. О.
2019Удосконалення споживних властивостей кисломолочних напоївКарпенко, З. П.; Багінська, А. О.