Browsing by Author Акмен, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 77  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Актуальність удосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанної індустріїАкмен, В. О.; Полупан, В. В.; Вовк, М. А.
2022Аналіз законодавчого врегулювання прав споживачів в УкраїніСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Бабченко, Д. В.; Христенко, С. С.
2013Аналіз національних систем митного регулювання ЗЕДЧуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2021-04-08Аналіз нормативної бази на засоби косметикиАкмен, В. О.; Бердова, В. О.
2013Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукціїГоловко, М. П.; Чуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В; Акмен, В. О.
2012Аналіз ринку макаронних виробів в Україні та за кордономШевченко, О. Є.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2019-05-15Аналіз споживчих властивостей рулонних газонів українських виробниківСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А.
2009Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕДДюкарева, Г. І.; Акмен, В. О.
2011Визначення необхідності експертизи полімерівГоловко, М. П.; Акмен, В. О.; Жигир, А. М.
2011-10-20Визначення попиту на кондитерські вироби збагачені гемовим залізомЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.
2011Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостейЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т.
2015Використання мультимедійних технологій під час організації навчального процесуГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2016Використання сучасних комп’ютерних технологій з визначення диференціальної пористості об’єктів на прикладі зразків з натуральної шкіриЗахаренко, В. О.; Головко, М. П.; Акмен, В. О.
2021-04-08Вимоги споживачів до пакування фарб для волоссяАкмен, В. О.; Більчук, О. С.
2023Вплив SMART-технологій на професійну підготовку фахівців у сучасному освітньому процесіСорокіна, В. П.; Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.
2023Вплив видів оболонок на якісні показники варених ковбасАкмен, В. О.; Одарченко, Д. М.; Кошелєва, К. М.
2023Вплив гендеру на задоволеність клієнтів рівнем готельного сервісуСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Лагорська, А. О.; Фарафонова, С. А.
2011-05-19Вплив дієтичних добавок на реологічні властивості солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом у процесі їх тиражуванняЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т.
2015Дипломна робота як приклад інтеграції навчального процесу, наукових досліджень на базі нових інноваційних технологійСорокіна, С. В.; Чуйко, Л. О.; Акмен, В. О.
2021Дистанційна форма навчання як ефективний інструмент модернізації інноваційних процесів в освітіСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Колесник, В. В.