Просмотр собрания по группе - Авторы Інжиянц, А. Т.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 9 из 9
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробівЯнчева, М. О.; Донцов, Д. Д.; Інжиянц, А. Т.
2019-05-15Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостейЯнчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.; Інжиянц, А. Т.
2019Актуальність розробки багатокомпонентних сумішей для виробництва копченостейЯнчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.
2021-04-08Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний)Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.; Богадиця, О. О.
2021Розробка сумішей добавок для реструктурування м’ясаЯнчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.
2020Теоретичні передумови розробки солильних сумішейЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Інжиянц, А. Т.
2024Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих замороженихЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Дроменко, О. Б.
2023-04Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованихЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Антоненко, Ю. Ю.; Інжиянц, А. Т.