Browsing by Author Єрмоленко, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 09-17-18Б «Обґрунтування новітніх технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини рослинного та мікробного походження» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Шкляєв, О. М.; Городиська, О. В.; Лапицька, Н. В.; Якименко, Д. О.; Єрмоленко, В. В.; Верешко, А. А.; Загаренко, Я. О.
2020Звіт про науково-дослідну роботу № 09-19-20 Б «Розробка інноваційних технологій хліба і кондитерських виробів оздоровчого та дієтичного призначення» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Болховітіна, О. І.; Шматченко, Н. В.; Губський, С. М.; Шкляєв, О. М.; Лапицька, Н. В.; Недвіга, С. В.; Бєликова, В. В.; Єрмоленко, В. В.; Мельник, К. І.
2020Обґрунтування розробки мобільного подрібнювача - роздавача грубих кормівБрагінець, М. В.; Булгаков, М. П.; Гонюков, М. Ю.; Єрмоленко, В. В.
2020Технологія житнього хліба підвищеної харчової цінності з використанням шроту зародків вівсаОлійник, С. Г.; Єрмоленко, В. В.