Просмотр собрания по группе - Тема walnut meal
Результаты 1 по 3 из 3
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2024 | Розробка технології вівсяного печива з використанням шроту волоського горіху | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Ніколенко, Геннадій Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2019 | Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
2019 | Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |