Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9973
Title: Бухгалтерський облік
Authors: Янчева, Ліана Миколаївна
Акімова, Наталія Сергіївна
Топоркова, Олена Вячеславівна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Кирильєва, Людмила Олексіївна
Герасимова, Надія Сергіївна
Ільченко, Маргарита Олександрівна
Keywords: облік;бухгалтерський облік
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бухгалтерський облік: навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво" / уклад. : Л. М. Янчева, Н. С. Акімова, О. В. Топоркова, Т. А. Наумова, Л. О. Кирильєва, Н. С. Герасимова, М.О. Ільченко. Х.: ХДУХТ, 2015. 446 с.
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто як теоретичні основи, так і методологію бухгалтерського обліку як об’єкта організації за умов сучасного розвитку економіки. Значна увага приділена розгляду питань з організації обліку, вивченню техніки організації роботи облікового апарату на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, глибокому розумінню методів бухгалтерської роботи та необхідності підвищення ролі бухгалтерського обліку у фінансово-господарській діяльності як інструменту забезпечення економічної ефективності, а також підходи щодо визначення шляхів його вдосконалення та розширення аналітичних можливостей для прийняття управлінських рішень, і призначений для фахівців нового покоління. Посібник містить схеми, рисунки, таблиці, за допомогою яких легше сприймається та закріплюється наданий матеріал. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, спеціальностей напрямку підготовки 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво", а також використовуватись працівниками, які займаються обліком.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9973
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
navch_posibnik_yancheva_ta_in_buh_oblik_2015.pdf4.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.