Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9899
Title: Хохлов Анатолій Михайлович: біобібліографічний покажчик наукових праць за 1964-2018 роки до 80-річчя від дня народження
Authors: Шакула, З. І.
Фетісова, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: РВВ ХДЗВА
Citation: Хохлов Анатолій Михайлович: біобібліогр. покажчик наук. пр. за 1964-2018 роки до 80-річчя від дня народження / уклад.: З. І. Шакула, О. В. Фетісова; за ред. Г. В. Свириденко, Т. О. Зінченко; Наукова бібліотека Харківської держ. зоовет. академії. Харків: РВВ ХДЗВА, 2019. 168 с.
Abstract: Біобібліографічне видання присвячене 80-річчю від дня народження відомого вченого в області генетики, селекції і біотехнології, доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Української академії наук, Відмінника аграрної освіти та науки, завідувача кафедри генетики, розведення та селекційних технологій Харківської державної зооветеринарної академії Анатолія Михайловича Хохлова. Бібліографія охоплює повний перелік друкованих праць, публікації про його науково-педагогічну діяльність та життєвий шлях. Довідковий апарат складають іменний та предметно-тематичний покажчики, алфавітний покажчик публікацій. Наукова діяльність професора А. М. Хохлова пов’язана з теоретичним обґрунтуванням процесу доместикації і селекційно-генетичним моніторингом у свинарстві. Він автор та співавтор близько 700 наукових праць, у тому числі 47 підручників та навчально-методичних посібників, 6 монографій та 4 патентів. Видання розраховане, на науковців та спеціалістів у галузі розведення, генетики та селекції сільськогосподарських тварин, студентів, аспірантів та викладачів відповідних закладів освіти, широкий загал читачів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9899
Appears in Collections:Серія "Праці вчених"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
khokhlov_pokazhchyk_2019.pdf2.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.