Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9898
Title: Прудніков Василь Григорович: біобібліографічний покажчик наукових праць за 1978-2018 роки до 70-річчя від дня народження
Authors: Шакула, З. І.
Фетісова, О. В.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків
Citation: Прудніков Василь Григорович: біобібліогр. покажчик наук. пр. за 1978-2018 роки до 70-річчя від дня народження / уклад.: З. І. Шакула, О. В. Фетісова; за ред. Г. В. Свириденко, Т. О. Зінченко; Наукова бібліотека ХДЗВА. Харків, 2018. 119 с.
Abstract: Біобібліографічне видання присвячене 70-річчю від дня народження доктора сільськогосподарських наук, професора, Відмінника аграрної освіти та науки, завідувача кафедри технологій переробки і стандартизації продукції тваринництва Харківської державної зооветеринарної академії Василя Григоровича Пруднікова. Бібліографія охоплює повний перелік друкованих праць, дисертацій, що виконані під його керівництвом, публікації про його науково-педагогічну діяльність та життєвий шлях. Довідковий апарат складають алфавітний покажчик публікацій, іменний та предметно тематичний покажчики. Науковий напрям досліджень - розробка та обґрунтування методів інтенсифікації виробництва яловичини та оцінки її якості, зокрема енергозберігаючої технології виробництва яловичини. В. Г. Прудніков - представник наукової школи професора Е. М. Доротюка, продовжувач школи М. Д. Потьомкіна - Ю. Д. Рубана. Під його керівництвом захищено 5 кандидатських дисертацій. Одна з його заслуг – розробка методу збереження генофонду симентальської породи комбінованого молочно-м’ясного типу з високою якістю молока. Василь Григорович є автором (співавтором) понад 280 наукових публікацій, в т. ч. двох монографій; 6 патентів на винахід; 14 навчальних і практичних посібників, 10 праць навчально-методичного характеру, 5 довідників, п’яти національних стандартів України та ін. Видання розраховане на науковців та спеціалістів у галузі виробництва та переробки продукції тваринництва, студентів, аспірантів та викладачів відповідних закладів освіти, широкий загал читачів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9898
Appears in Collections:Серія "Праці вчених"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prudnikov_pokazhchyk_2018.pdf2.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.