Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9869
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБабан, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorЧернов, Дмитро Васильович-
dc.date.accessioned2022-10-20T13:40:24Z-
dc.date.available2022-10-20T13:40:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧернов В. Д. Ризики у виробництві продукції рослинництва та шляхи їх зменшення: кваліфікаційна робота магістра: спец. 051 - Економіка; наук. кер. Т. О. Бабан; Харків, 2020. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9869-
dc.description.abstractУ роботі автором було досліджено теоретико-прикладні аспекти поняття «ризик», зокрема ризик у аграрному бізнесі. Проаналізовано основні чинники, що впливають на процесі формування ризиків в аграрній сфері. Визначено основні показники економічної діяльності досліджуваного підприємства. Проаналізовано основні методи управління ризиками в сільському господарстві. Оцінено ефективність управління ризиками на прикладі конкретного підприємства.uk_UA
dc.description.abstractIn the work the author investigated theoretical and applied aspects of the concept of «risk», in particular risk in agrarian business. The main factors influencing the process of risk formation in the agricultural sector are analyzed. The main indicators of economic activity of the researched enterprise are determined. The main methods of risk management in agriculture are analyzed. The effectiveness of risk management is assessed on the example of a specific enterprise.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectризикuk_UA
dc.subjectпоказникиuk_UA
dc.subjectчинникиuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UA
dc.subjectуправління ризикамиuk_UA
dc.subjectнапрямки підвищення ефективностіuk_UA
dc.subjectriskuk_UA
dc.subjectindicatorsuk_UA
dc.subjectfactorsuk_UA
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UA
dc.subjectrisk managementuk_UA
dc.subjectdirections of efficiency increaseuk_UA
dc.titleРизики у виробництві продукції рослинництва та шляхи їх зменшенняuk_UA
dc.title.alternativeRisks in crop production and ways to reduce themuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка-
dc.contributor.affiliationКафедра економіки та маркетингу-
Розташовується у зібраннях:051 - "Економіка" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2Chernov.pdf
  Restricted Access
221.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Chernov.pdf
  Restricted Access
1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.