Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9869
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бабан, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Чернов, Дмитро Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-20T13:40:24Z | - |
dc.date.available | 2022-10-20T13:40:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Чернов В. Д. Ризики у виробництві продукції рослинництва та шляхи їх зменшення: кваліфікаційна робота магістра: спец. 051 - Економіка; наук. кер. Т. О. Бабан; Харків, 2020. 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9869 | - |
dc.description.abstract | У роботі автором було досліджено теоретико-прикладні аспекти поняття «ризик», зокрема ризик у аграрному бізнесі. Проаналізовано основні чинники, що впливають на процесі формування ризиків в аграрній сфері. Визначено основні показники економічної діяльності досліджуваного підприємства. Проаналізовано основні методи управління ризиками в сільському господарстві. Оцінено ефективність управління ризиками на прикладі конкретного підприємства. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the work the author investigated theoretical and applied aspects of the concept of «risk», in particular risk in agrarian business. The main factors influencing the process of risk formation in the agricultural sector are analyzed. The main indicators of economic activity of the researched enterprise are determined. The main methods of risk management in agriculture are analyzed. The effectiveness of risk management is assessed on the example of a specific enterprise. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.subject | ризик | uk_UA |
dc.subject | показники | uk_UA |
dc.subject | чинники | uk_UA |
dc.subject | сільськогосподарські підприємства | uk_UA |
dc.subject | управління ризиками | uk_UA |
dc.subject | напрямки підвищення ефективності | uk_UA |
dc.subject | risk | uk_UA |
dc.subject | indicators | uk_UA |
dc.subject | factors | uk_UA |
dc.subject | agricultural enterprises | uk_UA |
dc.subject | risk management | uk_UA |
dc.subject | directions of efficiency increase | uk_UA |
dc.title | Ризики у виробництві продукції рослинництва та шляхи їх зменшення | uk_UA |
dc.title.alternative | Risks in crop production and ways to reduce them | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра економіки та маркетингу | - |
Розташовується у зібраннях: | 051 - "Економіка" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2Chernov.pdf Restricted Access | 221.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
Chernov.pdf Restricted Access | 1.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.