Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9848
Название: Програма виробничої практики для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" спеціалізацій : "управління безпечністю та якістю товарів", "Організація оптової, роздрібної торгівлі та біржової діяльності"
Авторы: Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Піддубний, Василь Вікторович
Ключевые слова: виробнича практика;програма;підприємництво;торгівля;біржова діяльність;безпечність товарів;якість товарів;управління;роздрібна торгівля;оптова торгівля
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Програма виробничої практики для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" спеціалізацій : "управління безпечністю та якістю товарів", "Організація оптової, роздрібної торгівлі та біржової діяльності" / уклад. : Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, В. В. Піддубний. Х. : ХДУХТ, 2017. 17 с.
Краткий осмотр (реферат): Виробнича практика призвана максимально підготовити майбутніх спеціалістів до практичної роботи, підвищити рівень їх професійної підготовки, забезпечити набуття вмінь та навичок роботи у наукових, виробничих та бізнесових колективах. Програма практик базується на знаннях, набутих при вивченні загально-технічних і всіх спеціальних дисциплін спеціальностей "Управління безпечністю та якістю товарів" та "Організація оптової, роздрібної торгівлі та біржової діяльності", а також по охороні праці, техніки і організації виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9848
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
programa_virobnicha_praktika_upravl_yakistyu_optova_rozdr_torg_2017.pdf214.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.