Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9650
Title: Пакет контрольних завдань для заміру поточних і залишкових знань із дисципліни «Зберігання харчових продуктів» для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Резниченко, Галина Петрівна
Keywords: конторольні завдання;замірювання знань;зберігання;харчові продукти;зберігання харчових продуктів
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пакет контрольних завдань для заміру поточних і залишкових знань із дисципліни «Зберігання харчових продуктів» для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / уклад. : Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Г. П. Резниченко. Х. : ХДУХТ, 2017. 117 с.
Abstract: Пакет контрольних завдань для заміру поточних та залишкових знань із дисципліни «Зберігання харчових продуктів» створений з урахуванням програм дисципліни, яка відповідно до навчального плану за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» . Пакет контрольних завдань для заміру залишкових та поточних знань складається з двох частин: пакети контрольних завдань для заміру поточних знань та пакети контрольних завдань для заміру залишкових знань. Комплекс контрольних завдань охоплює основні розділи навчальної робочої програми та складено із урахуванням практичних ситуацій, що зустрічаються в майбутній діяльності спеціаліста за отриманим фахом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9650
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
paket_kz_dlya_zamiru_potoch_znan_zberigannya_harchovih_prod_2017.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.