Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9605
Title: Видатні науковці-ювіляри та пам’ятні дати Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва : календар пам’ятних дат ХНАУ на 2022 р.
Authors: Кандаурова, О. Д.
Жидких, І. П.
Петриченко, Т. Л.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНАУ
Citation: Видатні науковці-ювіляри та пам’ятні дати Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва: календар пам’ятних дат ХНАУ на 2022 р. / уклад.: І. П. Жидких, О. Д. Кандаурова, Т. Л. Петриченко. Харків: ХНАУ, 2021. 95 с.: фото.
Abstract: У виданні наведено хронологічний перелік ювілейних дат і пам’ятних подій в історії Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва які відзначатимуть 2022 року. Календар містить 90 дат, поданих за друкованими й електронними джерелами. Також містить алфавітний покажчик ювілярів і хронологічний покажчик памʼятних дат. Видання стане в нагоді бібліотекарям, викладачам і студентам, які у своїй діяльності або навчанні потребують інформації про ту чи іншу подію з історії ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, а також усім тим, кого цікавить внесок науковців і випускників агроуніверситету в розвиток сільськогосподарської науки та практики.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9605
Appears in Collections:Календар знаменних і пам'ятних дат в галузі сільського господарства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kalendar_pamiatnykh_dat_KhNAU_2022.pdf3.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.