Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9375
Title: Вавилов Микола Іванович (1887–1943). Наукова спадщина з книжкового фонду ФБ ХНАУ ім. В. В. Докучаєва: до 130-річчя від дня народження: біобібліографічний покажчик
Authors: Кандаурова, О. Д.
Жидких, І. П.
Артюхова, О. І.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХНАУ
Citation: Вавилов Микола Іванович (1887–1943). Наукова спадщина з книжкового фонду ФБ ХНАУ ім. В. В. Докучаєва: до 130-річчя від дня народження: біобібліогр. покажчик / уклад.: О. Д. Кандаурова, І. П. Жидких, О. І. Артюхова. Харків: ХНАУ, 2018. 58 с.: фото, іл.
Abstract: Біобібліографічний покажчик присвячено 130-річчю від дня народження Миколи Івановича Вавилова – видатного вченого-генетика, селекціонера, ботаніка, географа, мандрівника, академіка АН СРСР і АН УРСР, засновника сучасних підвалин селекції, учення про світові центри походження культурних рослин, який присвятив життя вивченню й удосконаленню сортів пшениці, зернових та інших хлібних культур, що годують населення всього світу. У виданні наведено основні етапи життя, наукової та педагогічної діяльності вченого. Покажчик містить відомості про науковий доробок М. І. Вавилова, починаючи з перших друкованих робіт (1910 р.), із книжкового фонду Фундаментальної бібліотеки ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Також представлено видання про його життя і діяльність як Громадянина і Вченого. Розраховано на вчених та фахівців сільського господарства та природничих наук, аспірантів і студентів вищих та середніх аграрних навчальних закладів, а також широке коло читачів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9375
Appears in Collections:2. Покажчики рідкісних і цінних видань

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vavylov_pokazhchyk_2018.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.