Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9337
Title: Збірник тестів до атестаційного екзамену для студентів освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Беляєва, Інна Михайлівна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Keywords: тести;екзамен;атестація;студенти;товарознавство;торговельне підприємництво
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Збірник тестів до атестаційного екзамену для студентів освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» / укладачі А. А. Дубініна, І. М. Беляєва, Г. А. Селютіна, Т. М. Летута, В. С. Ольховська. Х.: ХДУХТ, 2016. 266 с.
Abstract: До збірника включені тести з таких дисциплін: «Теоретичні основи товарознавства»; «Методи дослідження товарів»; «Сенсорний аналіз»; «Харчові продукти» (зерноборошняні товари; фрукти, овочі, гриби і продукти їхнього перероблення; смакові товари; харчові жири; крохмаль, цукор, замінювачі цукру та мед; кондитерські вироби; молоко і молочні товари; яйця та яєчні товари; мʼ ясо та мʼ ясні товари; риба та рибні товари; харчові концентрати); «Непродовольчі товари» (товари господарського призначення; текстильні, швейні та трикотажні товари; взуттєві товари; хутряні товари; товари культурно-побутового призначення; ювелірні товари та побутові годинники; галантерейні товари; аптечні товари; зброя; товарознавство книги); «Технічне регулювання»; «Організація торгівлі»; «Торговельне підприємництво».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9337
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnik_testiv_atestac_bakalavr_tovarozn_torgovel_pidpriyemnictvo_2016.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.