Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorГринченко, Наталя Геннадіївна-
dc.contributor.authorІващенко, Сергій Григорович-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКравченко, Сергій Ігорович-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.date.accessioned2022-10-17T13:00:22Z-
dc.date.available2022-10-17T13:00:22Z-
dc.date.issued2022-09-14-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого ковбасного: пат. 151799 Україна: МПК A23C 19/08 (2006.01). № u 2022 00184. Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. І. Кравченко, О. В. Котляр.; заявл. 17.01.2022; опубл. 14.09.2022, Бюл.№ 37. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9292-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та розплавленої олії кокосової у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильна використовують триполіфосфат натрію, як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;151799-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого ковбасногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
151799_DBTU.pdf152.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.