Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9114
Title: Класичне церковне красномовство і проблеми сучасної гомілетики
Authors: Гончаров, Г.М.
Keywords: релігійна сфера;система державно-церковних відносин;риторичний жанр;бесіда;слово;повчання;публіцистична проповідь;церковне красномовство
Issue Date: 2016
Publisher: Харьков : Міськдрук
Citation: Гончаров Г. М. Класичне церковне красномовство і проблеми сучасної гомілетики. Философия языка: в границах и вне границ : международная серия монографий. Харьков : Міськдрук, 2016. № 9. С. 234-241.
Abstract: Українське суспільство переживає динамічний час стрімкої соціальної та духовної трансформації людського буття. Гарантована релігійна свобода та зростання інтересу значної частини населення до світоглядних та духовних потреб свого життя сприяють стабільному розвитку церковного комплексу, становленню релігійного плюралізму та поліконфесійності держави, призводять до помітних змін у релігійній сфері як в кількісному, так і якісному вимірах. Система державно-церковних відносин, що склалася в Україні в останні роки, відповідає демократичним принципам, базується на основоположних міжнародних угодах із прав людини і свободи віросповідань та національному законодавстві, здатних забезпечувати динамічний розвиток релігійно-церковного життя.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9114
Appears in Collections:Философия языка: в границах и вне границ: коллективная монография

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Goncharov_Classical_church_eloquence_article.pdf824.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.