Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9076
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Danchenko, Iryna | - |
dc.contributor.author | Bondar, Natalya | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T16:29:00Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T16:29:00Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Danchenko I., Bondar N. Improving the efficiency of training students in higher education institutions of agrarion profile in the specialty «Tourism». Innovative tools for socio-economic systems' development : monograph 25; Edited by O. Mandych, A. Ostenda. Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach, 2019. P. 207-211. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978–83–955125–0–6 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9076 | - |
dc.description.abstract | The problems of organization of high-quality practical training of students of higher agrarian educational institutions on the specialty "Tourism" are considered in the article, analysis and methodological and methodical bases of students preparation are carried out. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach | uk_UA |
dc.subject | practical training of students | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | educational institutions | uk_UA |
dc.subject | students | uk_UA |
dc.subject | methodical bases | uk_UA |
dc.title | Improving the efficiency of training students in higher education institutions of agrarion profile in the specialty «Tourism» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Innovative tools for socio-economic systems' development |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Iryna_Danchenko_Natalya_Bondar_article_207_211.pdf | 226.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.