Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9035
Title: Вчений-ґрунтознавець професор Дмитро Григорович Тихоненко: до 80-річчя від дня народження: біобібліографічний покажчик
Authors: Кандаурова, О. Д.
Жидких, І. П.
Артюхова, О. І.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХНАУ
Citation: Вчений-ґрунтознавець професор Дмитро Григорович Тихоненко: до 80-річчя від дня народження: біобібліогр. покажч. / уклад.: О. Д. Кандаурова, І. П. Жидких, О. І. Артюхова. Харків: ХНАУ, 2017. 51 с.: фото. (Серія «Педагоги-вчені ХНАУ ім. В. В. Докучаєва)
Abstract: Біобібліографічний покажчик присвячено 80-річчю від дня народження Дмитра Григоровича Тихоненка – доктора сільськогосподарських наук, професора, відомого вченого і педагога у галузі ґрунтознавства, засновника еволюційно-біохімічної школи в ґрунтознавстві, історика науки, академіка Української екологічної академії наук (УЕАН), Міжнародної академії наук екології і безпеки життєдіяльності (МАНЕБ). Представлено основні етапи життя, наукової та педагогічної діяльності. Покажчик містить відомості про науковий доробок ученого за період 1963-2016 рр. і налічує близько 290 наукових праць. Розраховано на вчених і фахівців сільського господарства, аспірантів і студентів вищих і середніх аграрних навчальних закладів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9035
Appears in Collections:Серія "Праці вчених"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tykhonenko_pokazhchyk_2017.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.